Steun ons en help Nederland vooruit

Susanne Kerkdijk

Commissielid PRIDE66 Oost-Nederland

Susanne Kerkdijk is commissielid van PRIDE66 Oost-Nederland

Mijn naam is Susanne Kerkdijk, woonachtig in Deventer en commissielid van PRIDE66 Oost-Nederland.

In 2022 ben ik verkiesbaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van Deventer voor D66 op plek 5. Onderwijs, diversiteit en inclusiviteit zijn mijn speerpunten.

Bijna 20 jaar heb ik ervaring in het basisonderwijs en het werken met kinderen. Vanuit mijn missie om zoveel mogelijk kinderen een goed gevoel over zichzelf te geven, past de missie om PRIDE66 Oost-Nederland op te richten. Het fundament van onze samenleving ligt in de kinderen. Als we deze kinderen goed onderwijzen wordt het gedachtegoed van PRIDE66 als een olievlek verspreid. Ik ben hierin op zoek naar rolmodellen die in hun kracht staan en de gehele samenleving laten zien en ervaren dat een regenboogsamenleving voor iedereen een mooiere wereld biedt.

Mijn twee kinderen hebben twee moeders en groeien op in een regenbooggezin. Vanuit mijn eigen ervaringen en de kracht van verbinding wil ik de kinderen van nu en de toekomstige generaties laten zien dat je trots mag zijn op wie je bent, dat je de vrijheid hebt om lief te hebben en het gezin mag vormen waar je van droomt.