Steun ons en help Nederland vooruit

Stephanie Schnörr

Commissielid PRIDE66 Oost-Nederland

Stephanie Schnörr is commissielid van PRIDE66 Oost-Nederland.

Mens zijn. Dat is wat ons allemaal verbindt en waar diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid voor mij over gaat. Zichtbaar en trots jezelf kunnen zijn als volwaardig onderdeel van de maatschappij, ongeacht met welke letters van het alfabet je jezelf identificeert. Daar sta ik voor en daar staat D66 voor.

Veiligheid, zichtbaarheid en inclusiviteit van de LHBTI+ community is hier een belangrijk onderdeel van. Als bestuurslid van IHLIA LGBTI Heritage en vrijwilliger bij diverse andere regenboogorganisaties probeer ik mijn steentje hieraan bij te dragen. En ook als commissielid van PRIDE66 Oost-Nederland zal ik mijn netwerk en ervaring hier vol enthousiasme voor inzetten.

Met PRIDE66 Oost-Nederland willen we een veilig podium bieden waar op een laagdrempelige manier informatie en ervaringen over LHBTI+onderwerpen met elkaar uitgewisseld wordt. Een podium waar alles besproken kan en mag worden en iedereen welkom is. En een podium waar ook de (lokale) politiek bij betrokken wordt om zo de inclusiviteit van LHBTI+ personen op de politieke agenda’s te krijgen en te houden. Ik kijk uit naar de ontmoetingen en gesprekken die we met elkaar gaan hebben en hoop velen uit de regio (en daarbuiten) in de toekomst te zien bij onze activiteiten.