Steun ons en help Nederland vooruit

JanDouwe Douwstra

Coördinatie afdelingen

JanDouwe Douwstra is coördinator afdelingen van PRIDE66.

Ik werk in een van de mooiste omgevingen van Nederland of misschien wel van noord Europa. Als HSEQ coördinator bij Wagenborg Passagiersdiensten houd ik mij bezig met het beleid en netwerk rondom Health, Security, Environment en Quality. Daarbij spelen verbeteringen en een efficiëntere manier van werken een grote rol. Als hoofdregisseur in mijn werk schakel ik tussen de vele betrokken spelers en de doelen die gehaald moeten worden.

Mijn kracht ligt in het samenwerken, flexibel zijn en het goed kennen van de organisatie. Daarbij houd ik rekening met wensen, verwachtingen, normen, wet- en regelgeving et cetera

 
 

Ik ben bij dat ik binnen het landelijke regenboognetwerk van D66 aan de slag mag en een bijdrage mag leveren aan een waardevolle LHBTIQ+-community.

 

Ik ga mij bezighouden met de lokale afdelingen. Voor mij een mooie nieuwe uitdaging. Een uitdaging die ik voel. Dat gevoel wakkert een vuur aan welke de afgelopen jaren op een laag pitje gestaan heeft. En zoals het gezegde luidt (en bij mijn werk aansluit) “de beste stuurlui staan aan wal”. Dit betekent voor mij niet vanaf de zijlijn toekijken, maar zelf de handen uit de mouwen steken en zelf een actieve bijdrage leveren.