Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 5 april 2023

PRIDE66 is op zoek naar een ledencoördinator

Draag jij de LHBTIQ+-community ook een warm hart toe? Kan jij je vinden in de waarden van PRIDE66? En vind jij het belangrijk dat leden van PRIDE66 aandacht krijgen? Dan zoeken wij jou!

Als PRIDE66 ledencoördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor leden. Je houdt contact met de leden van PRIDE66 in verschillende afdelingen in het land. Ook coördineer je ledenactiviteiten en onderzoek je mogelijkheden voor ledengroei. Daarnaast ondersteun je het bestuur met het opstellen van vrijwilligersbeleid en het beheer van de ledenadministratie. Om deze taken te kunnen vervullen, is van belang dat je accuraat en geordend kunt werken.

Wanneer en hoe vaak?

Het aantal uren dat je eraan besteed, is afhankelijk van de toestroom van nieuwe leden en de ledenactiviteiten die worden georganiseerd. Je kunt de tijd die je eraan besteedt grotendeels zelf indelen. Wel is het handig dat je in de gelegenheid bent om eens per maand aan te haken bij de bestuursvergadering. Beschikbaarheid tijdens landelijke congressen wordt ook zeer op prijs gesteld. Daarnaast leert de ervaring dat je ongeveer 4 uur per week besteedt aan PRIDE66. 

Wat maakt deze functie leuk?

Je hebt een dankbare taak, want (nieuwe) leden waarderen je hulp zeer! Het vergroot je netwerk, want in jouw rol als PRIDE66 ledencoördinator ontmoet je allerlei verschillende mensen door het hele land. En je krijgt veel ruimte om de functie zelf in te vullen en nieuwe ideeën aan te dragen.

Wat vragen wij?

We verwachten dat je politieke sensitiviteit hebt, flexibel inzetbaar bent, en maatschappelijke betrokkenheid toont. Daarnaast ben je lid van PRIDE66 of ben je bereid dat te worden.

Ben jij onze nieuwe ledencoördinator of ken jij zo iemand?

Laat het ons dan weten via info@pride66.nl.

Over PRIDE66

PRIDE66 is het landelijke regenboognetwerk van D66 en verzorgt sociale en inhoudelijke activiteiten voor de LHBTIQ+-community. Ook biedt PRIDE66 een podium om LHBTIQ+-onderwerpen bespreekbaar te maken. Daarnaast denkt PRIDE66 mee en adviseert over diversiteitsonderwerpen in de politiek. Tevens zijn er verschillende regionale PRIDE66-afdelingen.