Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 5 april 2023

PRIDE66 is op zoek naar een communicatiecoördinator

Draag jij de LHBTIQ+-community ook een warm hart toe? Kan jij je vinden in de waarden van PRIDE66? En vind jij het belangrijk dat er helder gecommuniceerd wordt over de activiteiten van PRIDE66 en de verschillende afdelingen? Dan zoeken wij jou!

Als PRIDE66 communicatiecoördinator ben jij het aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen als het gaat om communicatie. Je communiceert over de activiteiten van de afdelingen van PRIDE66 via de website, Facebook en Instagram. De inhoud krijg je van de afdelingen aangeleverd, jij zorgt voor de PRIDE66 look and feel. Ook verzorg je de algemene communicatie van PRIDE66, hou je de website up to date, en maak je de nieuwsbrief op basis van aangeleverde inhoud. Daarnaast ondersteun je het bestuur bij hun communicatie. Om deze taken te kunnen vervullen, is van belang dat je goed kan schrijven en oog hebt voor detail.

Wanneer en hoe vaak?

Het aantal uren dat je eraan besteed, is afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten die worden georganiseerd. Je kunt de tijd die je eraan besteedt grotendeels zelf indelen. Wel is het handig dat je in de gelegenheid bent om eens per maand aan te haken bij de bestuursvergadering. Beschikbaarheid tijdens landelijke congressen wordt ook zeer op prijs gesteld. Daarnaast leert de ervaring dat je ongeveer 4 uur per week besteedt aan PRIDE66. 
Wat maakt deze functie leuk? 
Je hebt een dankbare taak, want jij helpt de afdelingen hun activiteiten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen! Je kan je stempel drukken op de manier hoe PRIDE66 naar de buitenwereld communiceert. En je krijgt veel ruimte om de functie zelf in te vullen en nieuwe ideeën aan te dragen.

Wat vragen wij?

We verwachten dat je politieke sensitiviteit hebt, flexibel inzetbaar bent, en maatschappelijke betrokkenheid toont. Daarnaast ben je lid van PRIDE66 of ben je bereid dat te worden.

Ben jij onze nieuwe communicatiecoördinator of ken jij zo iemand?

Laat het ons dan weten via info@pride66.nl.